Βράβευση της Μινέρβα στο πλαίσιο των Best Workplaces 2015

13 Μαΐ 2015

Την Τετάρτη 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων Best Workplaces 2015, όπου η βιομηχανία τροφίμων Μινέρβα ΑΕ βραβεύθηκε μεταξύ των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία 50-250 εργαζόμενοι.

Το βραβείο παρέλαβε ο Ευάγγελος Σιαρλής, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Μινέρβα και στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η διάκριση της Μινέρβα στο πλαίσιο της έρευνας και αξιολόγησης των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αποτελεί το επισφράγισμα της συνεχούς προσπάθειάς μας και αντικατοπτρίζει αυτό που οι εργαζόμενοι βιώνουν κάθε μέρα στην εταιρία μας: άριστο εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να εξελίσσονται επαγγελματικά και προσωπικά, να αισθάνονται ασφάλεια, να δημιουργούν και να πετυχαίνουν.

Ευχαριστούμε τους εργαζομένους μας και δεσμευόμαστε να προσπαθούμε να πάμε ακόμη ψηλότερα, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα στον καταναλωτή και στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια.

Περισσότερα νέα