ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ

ΤΟΠ

Τα προϊόντα ΤΟΠ έχουν μια ιστορία ποιότητας που ξεκινάει από το 1935 στον Πειραιά και φτάνει έως σήμερα, με μία γκάμα προϊόντων που εμπλουτίζεται διαρκώς με διαφορετικές ποικιλίες ξιδιού που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή σας διατροφή.

Διατηρώντας έως και σήμερα τις αξίες που δημιούργησαν και καθιέρωσαν τα προϊόντα ΤΟΠ, όπως η πίστη στην ποιότητα, η αγάπη στην καινοτομία και η υπευθυνότητα απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές, στη ΜΙΝΕΡΒΑ συνδυάζουμε την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές, απογειώνοντας τη γεύση!

Ξίδι από κόκκινο ή λευκό κρασί, από μήλα, βαλσάμικο ξίδι ή κρέμα βαλσάμικου… όποια κι εάν είναι η προτίμησή σας, εμπιστευθείτε την ανάδειξη των μεσογειακών γεύσεων και αρωμάτων σε ένα προϊόν ΤΟΠ!

HTTPS://VINEGARTOP.COM/
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου Ξιδιού
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου Ξιδιού
Η ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση που αναδεικνύει τα μαγειρικά σας ταλέντα. Η πυκνή υφή και η αξεπέραστη γεύση συνοδεύουν με μοναδικό τρόπο κάθε δημιουργία σας! Παίξτε με τη γεύση προσθέτοντας ΤΟΠ κρέμα Βαλσάμικο σε συνταγές με κρέας, κοτόπουλο, ψάρι και λαχανικά ή διακοσμήστε τις σαλάτες και τα πιάτα σας και εντυπωσιάστε! Διατίθεται σε συσκευασία PET 200ml.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου Ξιδιού με Μουστάρδα
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου Ξιδιού με Μουστάρδα
Πικάντικη, αρωματική & ιδιαίτερη, η ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου με Μουστάρδα μεταμορφώνει τις συνταγές με λευκά κρεάτα (πουλερικά) και χοιρινό και αναδεικνύει όλες τις σάλτσες! Ετοιμαστείτε για μία γευστική εμπειρία και πιάτα που θα μείνουν αξέχαστα! Ιδανικό για λευκά κρέατα και σάλτσες. Διατίθεται σε συσκευασία PET 200 ml.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου με Φυσικό Γλυκαντικό από το Φυτό Στέβια
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου με Φυσικό Γλυκαντικό από το Φυτό Στέβια
Η νέα πρωτοποριακή πρόταση του ΤΟΠ συνδυάζει την πλούσια γεύση της κρέμας βαλσάμικου με φυσικό γλυκαντικό από το φυτό Στέβια. Απολαύστε όλες τις γευστικές σας δημιουργίες με μόνο 10 θερμίδες ανά κουταλιά! Το μόνο που χρειάζεται να προσθέσετε είναι φαντασία. Διατίθεται σε συσκευασία PET 200 ml.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου Ξιδιού με Μέλι και Λεμόνι
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου Ξιδιού με Μέλι και Λεμόνι
Απολαυστικός συνδυασμός βαλσάμικου ΤΟΠ με φίνο μέλι και αρωματικό λεμόνι σε μία κομψή και ελκυστική συνταγή που θα προσθέσει μία απολαυστική νότα δημιουργίας «στα πιάτα σας»! Χάρη στην πυκνή υφή, τη γλυκόξινη γεύση και το ιδιαίτερο άρωμά του θα αναδείξει μοναδικά τα κρεατικά και τις μαρινάδες σας. Διατίθεται σε συσκευασία PET 200ml.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου Ξιδιού με Ρόδι και Βανίλια
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου Ξιδιού με Ρόδι και Βανίλια
Το αγαπημένο βαλσάμικο ΤΟΠ συνδυάζεται μοναδικά με πλούσια γεύση ροδιού και αρωματική βανίλια. Μία γευστική καινοτομία με εντυπωσιακό χρώμα και ντελικάτο άρωμα για να αναδείξετε κάθε δημιουργία σας. Τολμήστε να πειραματιστείτε προσθέτοντάς το στις σαλάτες σας! Διατίθεται σε συσκευασία PET 200ml.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Ξίδι από Κρασί
ΤΟΠ Ξίδι από Κρασί
Το γνήσιο ελληνικό ξίδι από 100% κόκκινο και λευκό κρασί. Το ΤΟΠ ξίδι από κρασί είναι το πλέον αναγνωρίσιμο ελληνικό ξίδι. Εδώ και δεκαετίες δηλώνει την παρουσία του στις ελληνικές κουζίνες, με τη γνωστή Pet συσκευασία. Ένα ξίδι με εξαιρετικό άρωμα φτιαγμένο από κρασί, που αποτελεί διαχρονική αξία των προϊόντων ΤΟΠ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας που θέλουν ξίδι. Συνίσταται ιδιαίτερα στη μαγειρική, αλλά και για σπιτικά τουρσιά και ελιές. Διατίθεται σε συσκευασία PET 350 ml και έχει 6% οξύτητα.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Ξίδι από Λευκό Κρασί
ΤΟΠ Ξίδι από Λευκό Κρασί
Το λευκό ξίδι ΤΟΠ φτιαγμένο από 100% εκλεκτό λευκό κρασί, διακρίνεται για την ντελικάτη γεύση και το χαρακτηριστικό χρώμα και άρωμά του. Είναι ιδανικό για σαλάτες με ωμά ή βρασμένα λαχανικά, λευκές σάλτσες και μαρινάδες. Διατίθεται σε PET 350ml με οξύτητα 6%. Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Ξίδι από Ρόδι
ΤΟΠ Ξίδι από Ρόδι
Μια γευστική πρόταση από το ΤΟΠ: ξίδι από 100% από χυμό ροδιού που διατηρεί το τέλειο άρωμα του ροδιού. Η ιδανική πρόταση για όλες τις μεσογειακές μαγειρικές σας δημιουργίες. Σαλάτες, μαγειρευτά, λαδερά, σάλτσες, όλα πολλαπλασιάζονται σε γεύση χάρη στο ΤΟΠ Ξίδι από Ρόδι. Διατίθεται σε PET 350ml με οξύτητα 6%.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Μηλόξιδο
ΤΟΠ Μηλόξιδο
Το ΤΟΠ Μηλόξιδο κρύβει ένα μυστικό: φτιάχνεται από τον χυμό προσεκτικά επιλεγμένων μήλων. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα οξέα του μηλόξιδου αυξάνουν τις καύσεις και περιορίζουν την πρόσληψη λίπους γύρω από την κοιλιά και τη μέση. Επίσης έχει θετική δράση στην «κακή» χοληστερόλη. Το μηλόξιδο, χάρη στη διακριτικά όξινη γεύση του, είναι εξαιρετικό για ψάρια ή θαλασσινά και για γλυκόξινες σαλάτες . Συνδυάζεται εύκολα με σοταρισμένα λαχανικά, σάλτσες BBQ και οστρακοειδή. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 500 ml και σε PET 350 ml, με 6% οξύτητα. Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Μηλόξιδο
ΤΟΠ Μηλόξιδο
Το ΤΟΠ Μηλόξιδο κρύβει ένα μυστικό: φτιάχνεται από τον χυμό προσεκτικά επιλεγμένων μήλων. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα οξέα του μηλόξιδου αυξάνουν τις καύσεις και περιορίζουν την πρόσληψη λίπους γύρω από την κοιλιά και τη μέση. Επίσης έχει θετική  δράση στην «κακή» χοληστερόλη. Το μηλόξιδο, χάρη στη  διακριτικά όξινη γεύση του, είναι εξαιρετικό για ψάρια ή  θαλασσινά και για γλυκόξινες σαλάτες. Συνδυάζεται εύκολα με σοταρισμένα λαχανικά, σάλτσες BBQ και οστρακοειδή. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 500 ml και σε PET 350 ml, με 6% οξύτητα.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Ξίδι από 100% Εκλεκτό Κρασί
ΤΟΠ Ξίδι από 100% Εκλεκτό Κρασί
Το ΤΟΠ ξίδι από κρασί είναι φτιαγμένο από 100% εκλεκτό κρασί και διακρίνεται για τη μεστή γεύση και το εξαιρετικό άρωμά του. Το ξίδι από κρασί διατηρεί τις θρεπτικές ιδιότητες του σταφυλιού και περιέχει μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο και πολυφαινόλες. Είναι ιδανικό για όσπρια και για σαλάτες με φρέσκα λαχανικά. Προορισμός του είναι η καθημερινή χρήση στη μεσογειακή κουζίνα. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 500 ml και έχει 6% οξύτητα.
Χωρίς γλουτένη
TOΠ Βαλσάμικο Ξίδι
TOΠ Βαλσάμικο Ξίδι
To ΤΟΠ Βαλσάμικο Ξίδι αποτελεί καθαρά ελληνική πρόταση Βαλσάμικου. Ένα μοναδικό Βαλσάμικο εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης φτιαγμένο από μείγμα κόκκινου και λευκού κρασιού από επιλεγμένους αμπελώνες της Ελλάδας. Η μεστή του γεύση και το εξαίσιο άρωμά του θα αναδείξουν μοναδικά τις σαλάτες και τις μαρινάδες σας και θα απογειώσουν το καθημερινό σας τραπέζι. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 250 ml, με 6% οξύτητα.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Βαλσάμικο με Ξίδι από Αγιωργίτικο Κρασί
ΤΟΠ Βαλσάμικο με Ξίδι από Αγιωργίτικο Κρασί
Το ΤΟΠ φέρνει τη μεστή αίσθηση του Αγιωργίτικου κρασιού σε ένα αρωματικό βαλσάμικο με πετιμέζι. Το βελούδινο σώμα του και οι νότες φρούτων και καραμέλας ταξιδεύουν τις αισθήσεις και κάνουν τη γεύση πιο πλούσια, πιο ιδιαίτερη. Ανακαλύψτε τον έντονο γευστικό χαρακτήρα του Αγιωργίτικου που χαρίζει γλυκύτητα και απόλαυση σε κάθε σας δημιουργία. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 250ml.
Χωρίς γλουτένη
ΤΟΠ Βαλσάμικο Ξίδι με Μέλι
ΤΟΠ Βαλσάμικο Ξίδι με Μέλι
Το εξαιρετικό ΤΟΠ Βαλσάμικο από κρασί συνδυάζεται ιδανικά με μέλι και το αποτέλεσμα είναι μοναδικά γευστικό. Διακρίνεται για την ιδανική ισορροπία του γλυκού με το όξινο που θα απογειώσει τις μαρινάδες και αναδείξει γευστικά τις σαλάτες. Τολμήστε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και στα γλυκά σας. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 250ml.
Χωρίς γλουτένη
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ
Ανακαλύψτε την ποικιλία προϊόντων Μινέρβα μέσα από τις μάρκες μας