ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ

PELARGOS

Ήλιος, Γη, Νερό και η Αγάπη μας για την Τομάτα.

 

Στο Pelargos μάς νοιάζει να σας προσφέρουμε κάθε μέρα την καλύτερη τομάτα. Με μια δέσμευση: να το κάνουμε με τρόπο που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, αξιοποιώντας στο έπακρο φυσικές μεθόδους και στηρίζοντας τους ανθρώπους της τομάτας, δηλαδή τους παραγωγούς μας στη Γαστούνη.

Και το καταφέρνουμε!

 

Χάρη στο πρόγραμμα Αειφόρας Καλλιέργειας στηρίζουμε:

• τους γεωργούς  που σέβονται τη γη και τους φυσικούς πόρους

• τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της αγροτικής κοινωνίας της Γαστούνης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Pelargos Κλασικό
Pelargos Κλασικό
Pelargos Ελαφρά Συμπυκνωμένος Χυμός Τομάτας από 100% ελληνικές τομάτες που χαρίζουν στο φαγητό σας υπέροχο άρωμα και γεύση. Δοκιμάστε τον σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά και όσπρια ή φτιάξτε υπέροχες σάλτσες! Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας. Επιλέξτε ανάμεσα στην κλασική γεύση Passata σε συσκευασία 500 γρ. και 3×250 γρ. και στον Ελαφρά Συμπυκνωμένο Χυμό Τομάτας με κρεμμύδι για πικάντικη γεύση, διαθέσιμο σε συσκευασία 520 γρ.
Pelargos Ψιλοκομμένο
Pelargos Ψιλοκομμένο
Pelargos Ψιλοκομμένο σε κονσέρβα. Κόκκινες ζουμερές τομάτες ψιλοκομμένες και αποφλοιωμένες σε ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό. Έτσι απολαμβάνετε τη νοστιμιά της τομάτας σε όλα σας τα φαγητά. Δοκιμάστε και την εκδοχή με κρεμμύδι για πιο πικάντικη γεύση στα πιάτα σας! Διατίθενται σε συσκευασία 400 γρ.
Pelargos Σπιτική Τομάτα
Pelargos Σπιτική Τομάτα
Κόκκινες ζουμερές τομάτες περασμένες από τον τρίφτη, κατά τον παραδοσιακό τρόπο! Το Pelargos Σπιτική Τομάτα είναι ιδανικό για νόστιμες σπιτικές σάλτες, για λαδερά, κοκκινιστά, ζυμαρικά ή pizza – προσθέστε το σε οποιοδήποτε πιάτο θέλετε να δώσετε γεύση σπιτικής τομάτας. Επιλέξτε ανάμεσα στη γυάλινη συσκευασία 680 γρ και στην πρακτική συσκευασία των 2x370gr.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ
Ανακαλύψτε την ποικιλία προϊόντων Μινέρβα μέσα από τις μάρκες μας