ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ

BENECOL

Με στόχο τη δημιουργία τροφίμων που προστατεύουν την καλή υγεία, η Μινέρβα το 2004 προέβη σε συνεργασία με τη Φινλανδική εταιρεία Raisio, παράγοντας στο εργοστάσιό της στο Σχηματάρι τη σειρά προϊόντων επάλειψης Μινέρβα Benecol. Τον Απρίλιο του 2011, εμπνευσμένη από τις ελληνικές διατροφικές συνήθειες, δημιούργησε το Μινέρβα Benecol Λευκό, το μοναδικό τυροκομικό προϊόν από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα που βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης.

Τα προϊόντα Μινέρβα Benecol, χάρη στις φυτικές στανόλες που περιέχουν, μειώνουν τα υψηλά επίπεδα της LDL (“κακής”) χοληστερίνης έως και 10% σε 2-3 εβδομάδες.

Τα προϊόντα Benecol κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1995 στη Φινλανδία από την εταιρία Raisio και έκτοτε έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες από 70 κλινικές μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των φυτικών στανολών στη μείωση της χοληστερόλης.

HTTPS://WWW.BENECOL.GR/
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Μινέρβα Benecol® Max με ελαιόλαδο
Μινέρβα Benecol® Max με ελαιόλαδο
Το ΜΙΝΕΡΒΑ Benecol MAX, το πιο αποτελεσματικό τρόφιμο με στανόλες για τη μείωση της χοληστερίνης, και σε γεύση ελαιολάδου. Συνδυάζει την ισορροπημένη γεύση και βελούδινη υφή του Benecol με όλα τα καλά στοιχεία, την αγνότητα και την παράδοση του ελαιολάδου ΜΙΝΕΡΒΑ. Περιέχει 30% περισσότερες φυτικές στανόλες, επιτυγχάνοντας έτσι μείωση της χοληστερίνης 10-12,5% σε 2-3 εβδομάδες, στα πλαίσια μιας υγιεινής διατροφής. Χρησιμοποιήστε το σε συνταγές, για επάλειψη, στη ζαχαροπλαστική. Κατάλληλο για κάθε είδους μαγείρεμα, εκτός από ό,τι απαιτεί υψηλές θερμοκρασίες – όπως ψήσιμο στο φούρνο ή τηγάνισμα. Διατίθεται σε συσκευασία 225γρ.
Μινέρβα Benecol® Max κλασική γεύση
Μινέρβα Benecol® Max κλασική γεύση
Η μαργαρίνη Μινέρβα Benecol Max είναι το πιο αποτελεσματικό τρόφιμο, με φυτικές στανόλες, για τη μείωση της χοληστερίνης. Περιέχει 30% περισσότερες φυτικές στανόλες, επιτυγχάνοντας μείωση της χοληστερίνης 10-12,5% σε 2-3 εβδομάδες, στα πλαίσια μιας υγιεινής διατροφής πλούσιας σε φρούτα και λαχανικά. Χρησιμοποιήστε το σε συνταγές, για επάλειψη, στη ζαχαροπλαστική. Κατάλληλο για κάθε είδους μαγείρεμα, εκτός από ό,τι απαιτεί υψηλές θερμοκρασίες – όπως ψήσιμο στο φούρνο ή τηγάνισμα. Διατίθεται σε συσκευασία 225γρ
Μινέρβα Benecol® κλασική γεύση
Μινέρβα Benecol® κλασική γεύση
Ιδανικό προϊόν για επάλειψη σε φρυγανιές, στο ψωμί ή στο σάντουιτς, λιωμένο πάνω σε βραστά λαχανικά ή σε ψητή πατάτα, στα ζυμαρικά ή σε οποιοδήποτε άλλο φαγητό θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν επάλειψης με χαμηλά λιπαρά. Κατάλληλα για οπουδήποτε μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση εκτός από το τηγάνισμα. Ωστόσο, όπως κι άλλα προϊόντα επάλειψης με χαμηλά λιπαρά δεν είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες όπως ψήσιμο στο φούρνο ή τηγάνισμα. Διατίθεται σε συσκευασία 225γρ.  και 450γρ.
Μινέρβα Benecol® με ελαιόλαδο
Μινέρβα Benecol® με ελαιόλαδο
Με τη γεύση του ελαιόλαδου της Μινέρβα, δοκιμάστε το στο ψωμί ή στη φρυγανιά, στα βραστά λαχανικά, στο ρύζι, τα ζυμαρικά και τον πουρέ. Ωστόσο, όπως κι άλλα προϊόντα επάλειψης με χαμηλά λιπαρά δεν είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες όπως ψήσιμο στο φούρνο ή τηγάνισμα. Κατάλληλα για οπουδήποτε μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση εκτός από το τηγάνισμα. Κατάλληλο και για τη νηστεία. Διατίθεται σε συσκευασία 225γρ.
Μινέρβα Benecol® Λευκό
Μινέρβα Benecol® Λευκό
Η νέα Ελληνική πρόταση για τη μείωση της χοληστερίνης. Το προϊόν παράγεται από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, στην τυροκομική μονάδα της ΜΙΝΕΡΒΑ στο Επισκοπικό Ιωαννίνων και έχει πλούσια γεύση και μόλις 12% λιπαρά. Εκτός από υπέροχη γεύση, το Μινέρβα Benecol® Λευκό συγκριτικά με την κλασική φέτα περιέχει:
  1. λιγότερα λιπαρά
  2. λιγότερα από τα μισά κορεσμένα λιπαρά
  3. μειώνει τη χοληστερίνη έως 10% μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες.
Διατίθεται σε συσκευασία 300γρ.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ
Ανακαλύψτε την ποικιλία προϊόντων Μινέρβα μέσα από τις μάρκες μας