Νέα Πραλίνα Χωριό, μια ακόμα καινοτομία από τη Μινέρβα

28 Μαΐ 2019

Επενδύοντας στα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η Μινέρβα διευρύνει τη γκάμα της οικογένειας Χωριό και υποδέχεται τη νέα Πραλίνα Χωριό, ένα καινοτόμο προϊόν με πλούσια διατροφική αξία. 

Η Πραλίνα Χωριό είναι ένα φρέσκο προϊόν επάλειψης, αφού φτιάχνεται από 47% γάλα και αυθεντική βελγική σοκολάτα φουντουκιού που του δίνει πλούσια γεύση φρέσκιας πραλίνας. Η καινοτομία του έγκειται στη σύνθεσή του, με 40% λιγότερη ζάχαρη και 60% λιγότερα λιπαρά, ενώ είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και δεν περιέχει φοινικέλαιο.

Είναι το μοναδικό προϊόν στην αγορά που συνδυάζει χαμηλά λιπαρά και υψηλή διατροφική αξία και επομένως είναι κατάλληλο για παιδιά αλλά και για ανθρώπους που ακολουθούν διατροφή χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά.

Η Πραλίνα Χωριό διατηρείται στο ψυγείο, αλείφεται εύκολα και είναι ιδανική για απολαυστικό πρωινό και για σνακ.

Περισσότερα νέα
Νέα εποχή ανάπτυξης για τη ΜΙΝΕΡΒΑ
6 Νοέ 2020

Σε μια νέα εποχή ανάπτυξης έχει μπει η βιομηχανία Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων μετά την ολοκλήρωση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, που αποσκοπεί στην ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και την περαιτέρω διεύρυνση και ενδυνάμωση των ισχυρών brands στο χώρο των τροφίμων. Για την εναρμόνιση με την εταιρική χρήση της μητρικής […]

Η ΜΙΝΕΡΒΑ στηρίζει το νοσοκομείο «Σωτηρία» με δωρεά ιατρικού εξοπλισμού
13 Μαΐ 2020

Με αίσθημα συλλογικότητας και ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία και με σεβασμό για την υγεία και ασφάλεια των πολιτών, η βιομηχανία τροφίμων ΜΙΝΕΡΒΑ προχωρά σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του συστήματος υγείας στην αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών της πανδημίας του COVID-19. Στο πλαίσιο αυτό, και με την έγκριση του υπουργείου Υγείας, η ΜΙΝΕΡΒΑ […]

Η ΜΙΝΕΡΒΑ συμμετέχει στην υλοποίηση του ερευνητικού έργου ΚΑΙΝΟΞΙΔΟ
24 Απρ 2020

Η Εταιρεία ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ συμμετέχει στην υλοποίηση του Ερευνητικού έργου με ακρωνύμιο ΚΑΙΝΟΞΙΔΟ και τίτλο «Καινοτομική παραγωγή νέων προϊόντων ξιδιού και τεχνολογική ανάπτυξη μέσω εφαρμογής νέων τεχνικών στην παραγωγική τους διαδικασία» με κωδικό ΣΤΕΡ1-0025441, MIS 5056122 στo πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 69579 /ΕΥΚΕ1093 Πρόσκλησης «Ενίσχυση Σχεδίων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε […]