ΚΑΡΙΕΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ TRAINEES

Προγράμματα trainees

Προγράμματα Trainees

Θες να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε ένα χώρο που η γνώμη σου θα έχει τη δική της δυναμική; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις από την πρώτη κιόλας μέρα. Παράλληλα επενδύουμε πάνω σου ώστε να αυξήσεις τις δυνατότητες σου και να βελτιώσεις τα δυνατά σου σημεία μέσω πολύπλευρης εκπαίδευσης σε ειδικά Προγράμματα ως Management Trainees και Departmental Trainees.

Στη ΜΙΝΕΡΒΑ πιστεύουμε ότι η νέα γενιά της χώρας μας αποτελείται από ταλαντούχους ανθρώπους που με τις φρέσκες προτάσεις και ιδέες τους θα την οδηγήσουν στον επόμενο αιώνα επιτυχίας. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν, παρά να είμαστε εμπράκτως δίπλα στο ξεκίνημα τους, προσφέροντάς τους κίνητρα και εμπειρίες που θα τους εξελίξουν σε αυριανούς ηγέτες.

Management Trainees 

Βασική φιλοσοφία του Προγράμματος είναι η εργασία των Management Trainees σε διάφορα τμήματα της εταιρείας με σκοπό να αναπτύξουν μια διευρυμένη γνώση του επιχειρείν. Το πρόγραμμα διαθέτει 2 κατευθύνσεις: Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics, Supply Planning, Production, Engineering, Quality Assurance, Research & Development, Procurement) και Γενική Κατεύθυνση (Commercial Finance, Marketing, Human Resources, Sales) και η δομή του προγράμματος προσαρμόζεται ανάλογα με την κατεύθυνση που θα επιλεγεί. 

Τα οφέλη είναι αμφίδρομα, για τους νέους, αλλά και τον οργανισμό:


Μια συναρπαστική εμπειρία 

Τα σχόλια αυτών που ολοκλήρωσαν ήδη ή διανύουν τα προγράμματα ήταν θετικά, δίνοντας μας την ώθηση να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά, βελτιώνοντας τα συνεχώς.

«”Άδραξε την ευκαιρία” είναι το μήνυμά μου προς τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα! Είναι μεγάλη η προσωπική ικανοποίηση όταν η εργασία σου στο πλαίσιο του προγράμματος management trainee αναγνωρίζεται από την εταιρεία. Είναι αυτό που σε κινητοποιεί προς την ανάληψη νέων καθηκόντων ή ακόμα και προκλήσεων. Συνιστώ το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα σε κάθε απόφοιτο που θέλει να αντιμετωπίζει καθημερινά νέες και ενδιαφέρουσες προκλήσεις!».

«Για μένα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις διαφορετικά τμήματα του οργανισμού, ενώ συμβάλλεις ουσιαστικά στην πραγματοποίηση απαιτητικών αλλά και ταυτόχρονα ενδιαφερόντων projects. Μέσω του management trainee program της ΜΙΝΕΡΒΑ, απέκτησα μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του οργανισμού».

«Θεωρώ πως είναι μια μοναδική ευκαιρία για μένα! Είναι μια πολύ καλή εμπειρία μέσω της οποίας κατανοώ πως είναι η δομή του οργανισμού».

Πρακτική Άσκηση

Ανακάλυψε τις δυνατότητες σου και οραματίσου πως θα ήθελες να είναι η επαγγελματική σου πορεία στο μέλλον. Υλοποίησε την Πρακτική Άσκηση της σχολής σου μαζί μας και θα έχεις την ευκαιρία να δεις το αντικείμενο που σπούδασες πρακτικά συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορα projects. Στείλε μας το βιογραφικό σου στο hr@minerva.com.gr εκφράζοντας το ενδιαφέρον σου για το χρονικό διάστημα που θες να υλοποιήσεις την Πρακτική σου Άσκηση και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!