Η Μινέρβα κοντά στην ελληνική κοινωνία και στους πρόσφυγες

29 Οκτ 2015

Μέσα από τις συνεχόμενες κοινωνικές δράσεις της, η βιομηχανία τροφίμων Μινέρβα ΑΕ στηρίζει ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, προάγοντας τις αξίες της συνεκτικότητας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρία υποστηρίζει το έργο οργανισμών που οι δράσεις τους αποβλέπουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων.

Ευαισθητοποιημένοι στο επίκαιρο θέμα των προσφύγων, η Μινέρβα και οι άνθρωποί της κινητοποιούνται για να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια. Στις 16 Οκτωβρίου 2015 προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, είδη προσωπικής φροντίδας και ρουχισμό) στην Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες Χίου «Λάθρα», ενώ στις 30 Οκτωβρίου απέστειλαν είδη προσωπικής φροντίδας στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες στην Αθήνα. Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιήθηκαν από τα ΕΛΤΑ Courier.

Παράλληλα, η Μινέρβα και οι εργαζόμενοί της συνεχίζουν να στηρίζουν δράσεις και αγώνες αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτό, στις 11 Οκτωβρίου 2015, η εταιρία έλαβε μέρος στον 2ο Αγώνα Δρόμου της Αθήνας «Όλοι μαζί μπορούμε», και δώρισε 2.000 λίτρα λάδι, στηρίζοντας το έργο της δράσης, που υλοποιείται από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Σκάι.
Επιπλέον, εργαζόμενοί της εταιρίας συμμετείχαν στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που διοργανώθηκε από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης στις 10 Οκτωβρίου 2015, στηρίζοντας το έργο των συνεργαζόμενων ιδρυμάτων κοινωνικής προσφοράς.

 

Περισσότερα νέα
Η ΜΙΝΕΡΒΑ συμμετέχει στη δράση 52 εβδομάδων της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος
11 Νοέ 2013

Γνωρίζοντας την ανάγκη του καταναλωτή και επιθυμώντας να σταθεί έμπρακτα δίπλα του, η ΜΙΝΕΡΒΑ συμμετέχει στη δράση της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος ’52 Εβδομάδες – 52 Δράσεις Σίτισης’, μια δράση που σκοπό έχει την στήριξη των συνανθρώπων μας πανελλαδικά. Ο καταναλωτής γίνεται κομμάτι της πανελλαδικής αλυσίδας αισιοδοξίας, καθώς ένα ποσό των εσόδων από τις πωλήσεις των […]

Η ΜΙΝΕΡΒΑ λανσάρει Γραβιέρα "Χωριό" σε φέτες!
20 Σεπ 2010

Το “Χωριό” πάντα κοντά στις αξίες της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής, εμπλουτίζει για ακόμα μία φορά τη γκάμα των προϊόντων του. Η Γραβιέρα Χωριό σε φέτες αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας “Χωριό”. Η αυθεντική γεύση της Γραβιέρας Χωριό που αγαπάτε έρχεται τώρα σε φέτες. Λιώστε την στο τοστ σας, βάλτε την στο κρύο σας σάντουιτς, […]

Η Μινέρβα πραγματοποιεί μια μεγάλη ευχή, για λιγότερα σχολεία με πρόβλημα θέρμανσης
19 Δεκ 2013

Προσανατολισμένη σε στρατηγικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η βιομηχανία τροφίμων Μινέρβα ΑΕ εδώ και χρόνια δεσμεύεται απέναντι στην κοινωνία να υποστηρίζει ευαίσθητους κοινωνικά τομείς. Ιδίως σήμερα, που η οικονομική κρίση καθιστά την κοινωνική αλληλεγγύη ουσιαστική αξία ζωής, στέκεται στο πλευρό των παιδιών και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Φέτος τα Χριστούγεννα, η Μινέρβα πραγματοποιεί […]