Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

Η παραγωγική δυναμική της εταιρείας εκτείνεται από το Σχηματάρι Βοιωτίας, όπου βρίσκεται η κεντρική παραγωγική μονάδα, στα Ιωάννινα και τη μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και την Ανδραβίδα Ηλείας με τον σταθμό συλλογής γάλακτος.

 

Η παραγωγική επέκταση βασίστηκε εξαρχής στις αρχές της Κοινωνικής Ευθύνης, με γνώμονα τον σεβασμό στην κοινωνία, στους εργαζόμενους, στο περιβάλλον. Βασική εταιρική αρχή αποτελεί ο σεβασμός και η εφαρμογή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος σε όλο το φάσμα της βιομηχανικής παραγωγής, η οποία εναρμονίζεται πλήρως με τις ενεργειακές ανάγκες της σύγχρονης εποχής, καθιστώντας τη ΜΙΝΕΡΒΑ πολύτιμο εταίρο στον διάλογο για την αειφόρο ανάπτυξη.

 

Kεντρικά γραφεία

Τατοΐου 165 και Οδυσσέως
Μεταμόρφωση, 144 52
Ελλάδα
Τηλ: 210 2854200
Fax: 210 2854209
Γραμμή Καταναλωτή (χωρίς χρέωση): 800 11 28282

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Oι τοποθεσίες της Μινέρβα στο χάρτη
Σχηματάρι

Το εργοστάσιο στο Σχηματάρι, με τεχνολογία αιχμής, είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, όπου οι πιο σύγχρονες τεχνολογικές μέθοδοι παραγωγής και τυποποίησης συνυπάρχουν με το σεβασμό στην ελληνική φύση. Τυποποίηση ελαιολάδου, μονάδα παραγωγής βουτύρου και spreads, συνθέτουν την εικόνα μιας μονάδας που υλοποιεί τα οράματα της νέας γενιάς της εταιρείας.

Θέση Πάτημα, Σχηματάρι, 32009
Βοιωτία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Ανδραβίδα

Ο υπερσύγχρονος σταθμός συγκέντρωσης γάλακτος στην Ανδραβίδα λειτουργεί από το 2009 ως βασικός κρίκος στην τροφοδοτική αλυσίδα που εξυπηρετεί το εργοστάσιο των Ιωαννίνων. Διαθέτει γραμμή συγκέντρωσης και μεταφόρτωσης γάλακτος, με ξεχωριστές γραμμές παραγωγής για τα βιολογικά και τα συμβατικά προϊόντα.

61ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Πύργου, Ανδραβίδα, 27051
Ηλεία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Επισκοπικό Ιωαννίνων

Η τυροκομική μονάδα στο Επισκοπικό Ιωαννίνων εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2008 και έκτοτε εξελίσσεται συνεχώς, με προγράμματα εκσυγχρονισμού και επέκτασης, νέες γραμμές παραγωγής και νέα προϊόντα. Περιλαμβάνει γραμμές παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και γραμμή αποθήκευσης βιολογικού γάλακτος και παραγωγής βιολογικών τυριών.

Άγιος Δημήτριος – Επισκοπικό Ιωαννίνων, 45500
Ιωάννινα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Γραφεία στη Βόρεια Ελλάδα

Τα γραφεία της Μινέρβα στη Βόρεια Ελλάδα βρίσκονται επί της οδού Καλαποθάκη 8 Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος Τ.Κ.54624.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ