Διάκριση της Μινέρβα από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi

3 Ιούλ 2017

Δύο σημαντικές διακρίσεις έλαβε η εταιρεία Μινέρβα στο πλαίσιο του διαγωνισμού του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2017.

Συγκεκριμένα, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μινέρβα και το ΤΟΠ Κρέμα Βαλσαμικού με Ρόδι και Βανίλια έλαβαν το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης.

 

Με τις διεθνείς πιστοποιήσεις τους, τα προϊόντα της Μινέρβα εξάγονται σε δεκάδες χώρες και δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές διεθνώς να γνωρίσουν ελληνικά και ποιοτικά προϊόντα της μεσογειακής διατροφής. Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μινέρβα αποτελεί σήμερα βασικό ‘πρεσβευτή’ της υψηλής ποιότητας και της ανώτερης γεύσης των ελληνικών προϊόντων, σε 22 χώρες σε 4 ηπείρους.

Το ΤΟΠ, το Νο1 ξίδι στην ελληνική αγορά με παρουσία πάνω από 85 χρόνια, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα του με νέες καινοτόμες προτάσεις για τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Η κρέμα βαλσαμικού ΤΟΠ με Ρόδι και Βανίλια αποτελεί μια γευστική καινοτομία με εντυπωσιακό χρώμα και ντελικάτο άρωμα που αναδεικνύει κάθε μαγειρική δημιουργία.

 

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες από 16 αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων της Ευρώπης. Για τη γευσιγνωσία ακολουθείται μια αυστηρή διαδικασία βασισμένη μόνο στην κρίση των κριτών, χωρίς την παροχή βασικών πληροφοριών.

Η πιστοποίηση της ανώτερης γεύσης από κριτές εμπεριστατωμένα ειδικευμένους σε θέματα γεύσης, αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της Μινέρβα.

Περισσότερα νέα
Νέα εποχή ανάπτυξης για τη ΜΙΝΕΡΒΑ
6 Νοέ 2020

Σε μια νέα εποχή ανάπτυξης έχει μπει η βιομηχανία Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων μετά την ολοκλήρωση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, που αποσκοπεί στην ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και την περαιτέρω διεύρυνση και ενδυνάμωση των ισχυρών brands στο χώρο των τροφίμων. Για την εναρμόνιση με την εταιρική χρήση της μητρικής […]

Η ΜΙΝΕΡΒΑ στηρίζει το νοσοκομείο «Σωτηρία» με δωρεά ιατρικού εξοπλισμού
13 Μαΐ 2020

Με αίσθημα συλλογικότητας και ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία και με σεβασμό για την υγεία και ασφάλεια των πολιτών, η βιομηχανία τροφίμων ΜΙΝΕΡΒΑ προχωρά σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του συστήματος υγείας στην αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών της πανδημίας του COVID-19. Στο πλαίσιο αυτό, και με την έγκριση του υπουργείου Υγείας, η ΜΙΝΕΡΒΑ […]

Η ΜΙΝΕΡΒΑ συμμετέχει στην υλοποίηση του ερευνητικού έργου ΚΑΙΝΟΞΙΔΟ
24 Απρ 2020

Η Εταιρεία ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ συμμετέχει στην υλοποίηση του Ερευνητικού έργου με ακρωνύμιο ΚΑΙΝΟΞΙΔΟ και τίτλο «Καινοτομική παραγωγή νέων προϊόντων ξιδιού και τεχνολογική ανάπτυξη μέσω εφαρμογής νέων τεχνικών στην παραγωγική τους διαδικασία» με κωδικό ΣΤΕΡ1-0025441, MIS 5056122 στo πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 69579 /ΕΥΚΕ1093 Πρόσκλησης «Ενίσχυση Σχεδίων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε […]