ΟΡΑΜΑ – ΑΞΙΕΣ

Το όραμά μας, να δημιουργήσουμε μια ηγετική εταιρεία στον τομέα των τροφίμων, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα που εμπιστεύεται ο καταναλωτής και τα οποία αναδεικνύουν τις αξίες της μεσογειακής διατροφής, μέσα από ένα περιβάλλον υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζει την κερδοφορία της εταιρείας και την ευημερία της κοινωνίας.

COURAGE – Θάρρος

Θέτουμε προκλήσεις για τους εαυτούς μας και τους άλλους, και αμφισβητούμε τον καθιερωμένο τρόπο εργασίας, όπου χρειάζεται. Έχουμε τη δύναμη, την προθυμία και την αποφασιστικότητα να ξεκινήσουμε, να υλοποιήσουμε πράγματα και να τα φέρουμε σε πέρας.

ACCOUNTABILITY – Υπευθυνότητα

Όλοι είμαστε υποστηρικτές της εταιρείας μας. Αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη για την επίτευξη των στόχων μας και υλοποιούμε αυτό που λέμε ότι θα κάνουμε. Ενεργούμε με ευθύτητα, ακεραιότητα και εμπιστοσύνη. Ζητάμε βοήθεια, παραδεχόμαστε και αποκαθιστούμε τα τυχόν λάθη μας.

NETWORKING – Ομαδικότητα

Ανεξάρτητα σε ποιο τμήμα, γεωγραφική περιοχή ή χώρα εργαζόμαστε αποτελούμε κομμάτι της ίδιας εταιρείας. Εργαζόμαστε προς έναν κοινό στόχο μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική εργασία.

DRIVE – Ενεργητικότητα

Κυνηγάμε την επιτυχία ακατάπαυστα. Μαζί προσεγγίζουμε κάθε ημέρα με την ενέργεια, το πάθος και την επιμονή που χρειάζονται για να υπερβούμε τις προσδοκίες.

ONENESS – Ενότητα

Ενεργούμε με επαγγελματισμό και μαζί γιορτάζουμε την επιτυχία μας με συγκροτημένη υπερηφάνεια. Επιτυγχάνουμε τους σκοπούς μας χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη ΜΙΝΕΡΒΑ εγγραφείτε στο newsletter

Η οικογένεια της Μινέρβα