ΜΙΝΕΡΒΑ

Ξεκινώντας τη δράση της στην ελληνική αγορά στις αρχές του 1900, στον τομέα του ελαιολάδου, η ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε., στην εκατοντάχρονη και πλέον πορεία της, έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στον τομέα των τροφίμων, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε 42 χώρες του κόσμου.

Η διαρκής έρευνα και οι συνεχείς επενδύσεις επιτρέπουν στη ΜΙΝΕΡΒΑ να διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή σε όλο τον κόσμο. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσων χρόνων, αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και πρωτοπορεί, λανσάροντας προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την ποιότητα, με πρώτο μέλημα την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Το ελαιόλαδο αρίστης ποιότητας, ο καρπός της ελληνικής γης, συνδέει άρρηκτα τη ΜΙΝΕΡΒΑ με την ελληνική γεωργική παραγωγή. Μαργαρίνες και βούτυρα που βασίζονται στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και αναδεικνύουν τις αξίες της μεσογειακής διατροφής. Καινοτόμα προϊόντα, αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας, προσφέρουν στον καταναλωτή υγιεινές επιλογές για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Στρατηγικές συνεργασίες στον τομέα των λειτουργικών τροφίμων, επενδύσεις και προϊόντα στην κατηγορία του βουτύρου, είσοδος στα βιολογικά τρόφιμα κατατάσσουν την ΜΙΝΕΡΒΑ μεταξύ των κορυφαίων εταιριών τροφίμων στην Ελλάδα.

Σήμερα, στο γύρισμα του δεύτερου αιώνα ζωής της, η ΜΙΝΕΡΒΑ είναι μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία τροφίμων. Μέλος του ελληνικών συμφερόντων διεθνούς ομίλου εταιρειών PATERSON- ZOCHONIS, η ΜΙΝΕΡΒΑ αναδεικνύει τις αξίες της ελληνικής διατροφής, μέσα από την εξέλιξη και επέκτασή της σε νέες κατηγορίες προϊόντων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη ΜΙΝΕΡΒΑ εγγραφείτε στο newsletter

Η οικογένεια της Μινέρβα